vissza
2014
2013
2012

Gyerekek a Gyerekeknek - színpadon Az ének iskolája tanulói

Énekel: Berki Artúr, Karczagi Józsika, Sárközi Roland, Varga Vivien.

Berki Artúr
Az ének iskolája tavalyi évfolyam első diákja. Első saját, debütáló dalán tanárával, Hajós Andrással dolgozott együtt, amelynek címe Merre menjek?. A videoklipben zenésztársaival és barátaival szerepel és márciusi megjelenése óta már több, mint 50 ezren tekintették meg youtube-on.

Karczagi Józsika
Az ének iskolája 2. évfolyamának legfiatalabb tanulója, aki a műsor alatt Szulák Andrea osztályának tanulója volt. Remek szerepléseivel egészen a középdöntőig jutott. Olyan közismert és kedvelt dalokkal jutott el eddig, mint a Hajmási Péter, Tölcsért csinálok a kezemből, Sohase mondd vagy a Meseautó.

Sárközi Roland
Sárközi Roland az Ének iskolájának 3. évfolyamában Szandi osztályában tanult. Olyan jól ismert dalokkal örvendeztette meg a zsűrit, mint az Azért vannak a jóbarátok vagy a Mama. 3 éves kora óta énekel, de az Ének Iskolája előtt komolyan nem kamatoztatta még tudását. Énekes focista szeretne lenni, ha nagy lesz. Példaképei: Caramel, Dzsuzsák Balázs és Cristiano Ronaldo és Vincze Ottó.

Varga Vivien
Az ének iskolája második évfolyamának egészen a döntőjéig jutó Varga Vivien több felejthetetlen pillanatot is szerzett a nézőknek. Jutalom duettként együtt énekelhetett Hajós Andrással, Király Viktorral és Berki Artúrral, majd a közép-döntőben Kállay Saunders András oldalán léphetett fel a színpadra az Eurovízió 5. helyezését elhozó Running című dallal, amivel egyenes útja volt a döntőbe a zsűritől három csillagos ötöst szerezve.

Kezdés: 
2015. július 03, Péntek - 20:00