vissza
2014
2013
2012

E.ON kaland

Az E.ON nagy hangsúlyt fektet a legfiatalabbak figyelmének felkeltésére a fenntartható környezet fontossága iránt, a kicsik „tudatos fogyasztói” viselkedésének és ismereteinek fejlesztésére, valamint a gyerekek aktív bevonására a családok energiafelhasználási szokásainak fejlesztésébe. A Győrkőcfesztivál remekül illik azon események és kezdeményezések sorába, amelyeken keresztül az E.ON felhívhatja a gyerekek és a családok figyelmét az energiatudatosság, a környezetvédelem, a takarékosság fontosságára.
A fesztiválon külön programhelyszínt is ad az E.ON a Zeichmeister utcában, ahol az EnergiaKaland és EnergiaKuckó népszerű játékait Ipad-eken játszhatják a gyerekek.

A játékok között lesz memóriajáték, kvízjáték és klasszikus számítógépes játék is. Ezek segítségével a gyerekek megismerhetik, mit is jelent az energiatudatosság, és megismerkedhetnek a mai innovatív energetikai megoldásokkal.
Készülj, melegíts be velünk együtt a 2017-es Győri Ifjúsági Olimpiára! Gyere és sportolj! A helyszínen Nintendo Wii eszközzel próbálhatod ki magad különböző sportágakban. (Tenisz, sí, síugrás, autóverseny, pingpong.)

Emellett megtalálhatóak lesznek még a Mobilis interaktív nagy eszközei is, mint a „nagy durranás” és a „nagy energiavita”, hogy ezek mit jelentenek pontosan, meg tudhatsz többet, ha meglátogatod az E.ON-helyszínt a fesztiválon.

Kezdés: 
2015. július 04, Szombat - 10:00 - 20:00
2015. július 05, Vasárnap - 10:00 - 18:00