vissza
2014
2013
2012

GYIK

Mikor és hol rendezik meg a 8. Győrkőcfesztivált?
A 8. Győrkőcfesztivált 2015. július 3-5. között rendezi meg a Vaskakas Bábszínház Győr belvárosában.
Mikor és hol van a megnyitó?
Új helyszínre hívjuk a győrkőcöket és szüleiket, a megújult Dunakapu térre. A Mosoni-Duna partján található, vaskakas kutat is rejtő tágas, hatalmas téren kényelmesen elfér majd a négy-ötezer főnyi győrkőcsereg.
Időpont: 2015. július 3. pétek 19 óra.
Van-e egész nap program a megnyitó napján?
Nem, az egész napos program szombaton 10 órától 20 óráig és vasárnap 10 órától 18 óráig tart.
Mennyibe kerül a belépő?
A belépés teljesen ingyenes, csupán egy mosolygós fotót kérünk, amiért cserébe Győrkőckarkötőt kapnak a gyerekek, így ingyenesen vehetnek részt a programokon és próbálhatják ki a játékokat. Természetesen a testvérekről egy, közös fotót is elfogadunk.
Mi az a Győrkőckarkötő?
A Győrkőckarkötő a fesztivál ideje alatt minden játékra ingyenes belépést biztosít a gyerekeknek 14 éves korig. A Győrkőckarkötőre ráírjuk a győrkőcök nevét és szüleik telefonszámát. Így ha elkeverednek a hatalmas tömegben, könnyen megtalálhatják egymást!
Hogyan és hol lehet Győrkőckarkötőt váltani a fesztiválra?
A Fesztiválközponton kívül még 3 információs, karszalagosztó hely várja szombaton és vasárnap 10 órától a fesztiválra érkezőket, ahol kedves, mosolygós felnőttek várják a mosolygós gyerekeket és a mosolygós fotókat, a fesztivál belépőjét. A leadott mosolygós fotó ellenében győrkőc karszalagot vehetnek át a gyerekek 14 éves korig.
A karszalag ingyenes belépőként szolgál minden fesztiváljátékhoz, és feljogosít a fesztiválkedvezményekre.
Információs pontok:
Fesztiválközpont - Bécsi kapu tér
1. Széchenyi tér
2. Baross út - Kazinczy utca kereszteződés
3. Rába kettős híd Mihalkovics sétány felőli hídfő
Lehetek-e önkéntes a 8. Győrkőcfesztiválon?
Természetesen az idén is sok szeretettel várja az önkénteseket Horváth Helga és a Vaskakas Bábszínház csapata. Jelentkezni a horvath.helga77@gmail.com és a vaskakas@vaskakas.hu email címeken lehet.
Árulhatom-e a portékámat a 8. Győrkőcfesztiválon?
Kézművesek és iparművészek jelentkezése a 8. Győrkőcfesztiválra lezárult, a következő fesztiválra 2016. március 31-ig várjuk a jelentkezéseket kizárólag elektronikus formában. Kérjük, hogy a termékekről fényképet mellékeljenek!
E-mail cím: janszky@vaskakas.hu
Vendéglátással foglalkozom, hogy jelentkezhetek a Győrkőcfesztiválra?
A 8. Győrkőcfesztiválra az étel- és italárusítók jelentkezése lezárult. Amennyiben kérdésük merülne fel, a gyorkoc@gmail.com e-mail címen vagy telefonon érnek el minket (10-17 óra között Marton Lászlót keressék a +36/30 380 3298-as számon, 17-20 óra között Lévai Katát a +36/30 4553 553-as számon).
Van-e parkolási lehetőség a fesztivál időtartama alatt?
Bővebb információt a győri parkolási lehetőségekről itt talál.